12 Ağustos 2018 Pazar

Kütahya Ticari Taksi Durağı

Kütahyada Özel Taksiye Binmek İstanbulda Taksiye Binmek Kadar Kolay Değildir. Çünkü İstanbulda Her Adım Attığınız Yer Ticari Taksidir yada Ticari Taksi Durağını Hemen Hemen Bir Çok Yerde Görebilirsiniz.

Kütahyada Taksi Çağırmanız Gerektiğinde Ne Yazık ki İnternetten Rastgele Taksi Durağı Aramakta Çare Bulursunuz. Bulduğunuz Kütahyadaki Taksi Durağının Telefon Numarasını Arayarak Özel Taksiye İhtiyacınız Olduğunu ve Gideceğiniz Yeri Sorarsınız. Taksici Size Çok Uzak Yerdedir Mevki Olarak Ama Müşteri Bulmuşken Kesinlikle Ben Size Çok Uzağım Gelmem Çok Zaman Alır ve Size Masraflı Olur Gibi Düşüncesini de Kesinlikle Belirtmez.

Bu Düşünce Kütahyaya Özgü Bir Düşünce Değildir. Bu Düşünce Müşterisi Olmayan Bir Ticarethanecinin Düşüncesidir. Yani Bu Nereye Gitseniz Hangi İlde Olursanız Olun Değişmez.

Gelelim Kütahya Taksi Duraklarının Çalışma Sistemine. Durağı Aradığınızda Durak Sizin Bulunduğunuz Adrese Taksiyi Gönderir. Gideceğiniz Adrese Götürür ve Taksimetre Usulü veya Nokta Atışı Adres Ücretlendirmesini Yapar.

Şehir İçi Ortalama 20 - 25 Lira Olan Kütahya Ticari Taksi Ücretleri Taksici Taksimetre Açarsa Ve Yolu Bilmiyorsanız Yolu Uzatarak Size Ücretin Artmasını Sağlayabilir. Bu Sebepten Taksi Çağırmadan Önce Bulunduğunuz Yerden Gideceğiniz Yere Kaç Paraya Götürürsünüz Diye Telefonla Sormakta Fayda Var. Çünkü Beklenmedik Ücretlerle Karşılaşabilirsiniz.

Belirttiğiniz Adresi Taksici Yanlış Anlamış Olabilir veya Gideceğiniz Adresi Taksi Şöförü Yanlış Anlamış Olabilir. Size (Abi - Abla) siz Bana Şu Adresten Bahsettiniz Burası O Adres Değil Şurası Dediğinde Sizde Taksi Şöförü Haklı İse Kesinlikle O Taksicinin Hakkını Yemeyin ve Fark Uçuk Bir Fark Değilse Ödemesini Yapın.

Kütahya Ticari Taksi Durağından Taksi Çağıracağımızda Bundan Sonra Bulunduğumuz Adres ve Gideceğimiz Adresi Bildirerek Fiyat Almamız Gerektiğini Öğrenmiş Olduk.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder